PENSEM EN ELS DEMÉS

INSTITUCIONS PÚBLIQUES I ASSOCIACIONS

El benestar de la ciutadania està en mans dels seus dirigents polítics i, de manera directa, de les Institucions Públiques.

Per la seva banda, és important el paper que les associacions juguen en el desenvolupament dels negocis dels seus associats.

Comptem amb experiència ajudant tant a Institucions Públiques com de cadenes en la seva tasca diària i estratègica, per millorar els serveis que ofereixen als ciutadans i als associats, respectivament.

Serveis a Institucions Públiques i Institucions

Què et pot aportar el teu públic?

Per a Comerços i Fires

Estudi de viabilitat d’Establiment Comercial

Ajudem als Nous Negocis a conèixer el seu potencial i minimitzar els riscos determinant, entre d’altres, aspectes com la penetració i el perfil sociodemogràfic del client potencial, els seus hàbits de consum / compra, el grau de satisfacció amb el seu establiment habitual o la valoració de la idea del nou negoci.

Estudi de Satisfacció dels Clients

Ajudem als negocis a conèixer quins són els seus Punts Forts i Febles, a partir de l’opinió que ens donen els seus propis clients. Això els permet avançar-se a possibles pèrdues de clients i, en tot cas, els permet adaptar-se a les necessitats dels clients.

Estudi de les necessitats dels clients

Ajudem a conèixer les necessitats dels compradors, de manera que els ajuntaments puguin prendre les accions pertinents per adequar els seus serveis. Estudiem, per exemple, el perfil del comprador, la valoració que fan de la seva situació econòmica i les seves perspectives i la valoració que fan els comerços locals.

Estudi de les necessitats dels locals comercials

Ajudem a potenciar el teixit productiu local aportant als seus ajuntaments informació dels comerços que els permeten prendre accions de suport. Així, estudiem com són els establiments comercials (mitjans TIC que utilitzen, horaris, nombre de persones que treballen, …), com valoren la situació econòmica del seu negoci i com valoren els serveis que els proporciona l’Ajuntament.

Estudi d’opinió i impacte econòmic de fires

Ajudem a millorar les fires, determinant el seu impacte (nombre i perfil sociodemogràfic dels assistents), la valoració que fan tant els assistents com els expositors i l’impacte econòmic sobre el territori.


ESTUDI OMNIBUS

Dades concretes · Minimitzar costs

Els estudis Omnibus són estudis sindicats, en els quals s’aprofita una mateixa entrevista quantitativa per incloure preguntes de diverses categories. D’aquesta manera s’aprofiten sinergies, minimitzant els costos de l’entrevista.

Amb aquesta eina, innovadora en el territori, posem a la Investigació de mercats a l’abast també de les petites i mitjanes empreses i institucions, permetent obtenir informació rellevant i representativa sobre els consumidors / usuaris amb molt poca inversió.

Per més informació sobre els estudis Omnibus dirigeixi’s al correu info@incognos.es.

Més Informació sobre els estudis Omnibus.


“Posseir informació és una cosa. Una altra molt diferent és saber el que significa i com utilitzar-la”.

– Jeff Lindsay

incognosInstitucions Públiques i Associacions